Succes wordt bepaald door het tempo waarin je verandert.

Joost Kunst

Wie is Joost Kunst

Ondernemers helpen om op een gestructureerde manier vorm te geven aan hun toekomstplannen en hun bedrijfsvoering verder te professionaliseren. Dat zijn mijn voornaamste drijfveren. Daarnaast geef ik advies over bedrijfsoverdrachten en word ik regelmatig ingeschakeld bij de waardering van ondernemingen.
Mijn achtergrond bestaat uit een studie Bedrijfseconomie (Tilburg), een MBA-opleiding (Simon Graduate School of Business Administration in Rochester (NY) en Nyenrode) en een postdoctorale studie Business Valuation (Rotterdam School of Management). Ik ben ingeschreven als Register Valuator en lid van het NIRV. Mijn ruime kennis en ervaring zet ik vooral in bij middelgrote bedrijven in de metaalindustrie, de installatiebranche en in de grafische sector.

Waarom MC?
Omdat samenwerken met mensen met wie het klikt niet alleen leuk is maar ook tot resultaten leidt. Dat geldt voor de samenwerking met onze klanten, maar is zeker ook de sleutel tot succes van Management Centrum. Wat mij motiveert is om telkens weer de brug te slaan tussen theorie en de dagelijkse ondernemingspraktijk. Daar is MC goed in en daar probeer ik iedere dag een bijdrage aan te leveren. Zo komen we tot gedegen producten die voorzien in de behoefte van onze klanten.

Lijfspreuk
Succes wordt bepaald door het tempo waarin je verandert

Na het werk
In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, mountainbiken en bergbeklimmen met vrienden in de Alpen en de Schotse Hooglanden.

 

 

Go To Top