De wereld is veranderlijk. De economie is grillig. Zeker de laatste jaren. Klanten worden veeleisender en de concurrentie neemt toe. De bouwsector staat over de gehele linie onder druk. De nieuwbouwproductie stagneert en de hand gaat op de knip. Ook dakbedekkingbedrijven moeten alle zeilen bij zetten om een positief resultaat te behalen. Als u doet wat u altijd deed, krijgt u wat u altijd kreeg. Bedrijven zullen zich moeten aanpassen aan de veranderende omstandigheden.

De adviseurs van Management Centrum zijn thuis in de bouw en helpen dakbedekkingbedrijven bij het verbeteren en optimaliseren van de bedrijfsvoering. Waar is uw bedrijf sterk in? Welke klanten bedien ik wel en welke niet? Hoe passen we de organisatie aan? Met het beantwoorden van deze en vele andere vragen, leggen we een sterker fundament voor uw bedrijf.

De beste dakdekkers weten wat zich in de omgeving afspeelt en spelen daar proactief op in. Of het nu gaat om groene daken, specialisatie in dakonderhoud of andere zaken, deze bedrijven maken keuzes en weten een goed resultaat te behalen. 

De werkzaamheden van Management Centrum in de dakdekkerbranche zijn gevarieerd en gaan altijd uit van het perspectief van de ondernemer.

Onze diensten en producten voor dakdekkers


• strategische advies bij het schrijven van bedrijfsplannen
• advies over ontwikkelingen in de markt en hoe daar op in te spelen
• bedrijfsdoorlichting
• aan- en verkoop
• personeelsbeleid
• benchmarkonderzoek

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten in de branche:

Peter van Peer 
Ger Zwartendijk
Ernest Boer


Go To Top