Management Centrum is goed thuis in een aantal branches, waaronder de grafimedia branche. De grafimedia is als bijna geen andere branche in beweging. De algemene trend van digitalisering heeft voor de grafimedia vanuit meer dan één perspectief enorme gevolgen. Het gaat om verandering van productietechniek in het voortbrengingsproces. Maar ook de klantvoorkeuren veranderen revolutionair. Er wordt nog steeds enorm veel gedrukt en geprint op papier, maar eindklanten maken ook in steeds grotere mate gebruik van andere media om te communiceren en informatie tot zich te nemen.

Dit heeft zoals gezegd enorme gevolgen voor de bedrijven die in de grafimedia actief zijn. Bedrijven moeten in hoog tempo veranderen om een toekomst te hebben. De grote uitdaging is om snel te innoveren en met nieuwe technologie nieuwe markten aan te boren.

De adviseurs van Management Centrum begrijpen wat dit voor u als ondernemer betekent. Wij kennen uw branche en al sinds de oprichting van Management Centrum richten wij ons op de ondersteuning van ondernemers die voor grote uitdagingen staan.

Onze diensten en producten voor de grafimedia

U kunt bij ons terecht voor:

Cursussen en discussieleiding

Voor groepen ondernemers organiseert MC bijeenkomsten met als doel van elkaar te leren en het bedrijf te professionaliseren. Op die manier blijven wij en u scherp en maken we de verbinding tussen managementtheorie en praktijk.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialist in de branche:

Joost Kunst

 

Go To Top