Wat houdt het verdiepend onderzoek in?
Als ondernemer is het goed om te weten hoe uw bedrijf presteert ten opzichte van vergelijkbare bedrijven. Natuurlijk heeft u wel een gevoel over hoe het gaat met uw bedrijf, maar het is altijd prettig te weten of uw gevoel ook klopt met de werkelijkheid. Vergelijken van bedrijfsprestaties is een handig middel om te kijken of uw gevoel klopt. Bij het bedrijfsvergelijkend onderzoek komen verschillende bedrijfscijfers aan bod die in totaal een beeld geven over de ‘financiële fitheid’ van uw bedrijf.

Het verdiepende onderzoek vraagt gedetailleerdere informatie en biedt u daarom meer aanknopingspunten om uw bedrijfsprestaties te vergelijken en te verbeteren. Naast de eerder genoemde bedrijfscijfers zit het verschil er met name in dat er naar meer kostensoorten wordt gekeken en dat er naast de gedetailleerde exploitatiecijfers ook op balansniveau wordt vergeleken. Deelname aan dit onderzoek kost € 400,-. UNETO-VNI betaalt hiervan de helft zodat voor u de kosten in totaal € 200,- bedragen.

Hoe doet u mee?
U kunt zich voor het onderzoek aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt een vragenforunlier in Excel inclusief een toelichting op dit vragenformulier. 

Medio 2018 ontvangt u een individueel rapport waarin uw cijfers worden vergeleken met uw referentiegroep. Via een online tool krijgt u de mogelijkheid zelf dwarsdoorsnedes te maken waardoor u op zoek kunt naar de voor u relevante antwoorden.

Go To Top