Je dromen verwezenlijken is een kwestie van  doen

Ernest Boer

Wie is Ernest Boer

Ik heb een fascinatie voor zowel het ondernemerschap als voor de bouwsector. Mijn achtergrond is een studie Bedrijfseconomie die ik volgde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na die studie heb ik, uit pure interesse, het eerste jaar van de opleiding HTS Bouwkunde doorlopen. Voordat ik toetrad tot Management Centrum had ik diverse managementfuncties bij de BouwCenter Groep, een keten van groothandels in bouwmaterialen. MC deed jaarlijks bedrijfsvergelijkende onderzoeken voor dat bedrijf en zo kon ik vaak dankbaar gebruikmaken van de kennis die MC ons leverde.
Inmiddels ken ik zowel de zijde van de opdrachtgever als die van de adviseur. Ik ben sinds 2004 verbonden aan Management Centrum. In deze rol mag ik mijn kennis van management, commercie, bedrijfsprocessen en financiën inzetten voor onze relaties. Zo treed ik op als klankbord voor de ondernemer, help ik bij het maken van plannen, ben ik betrokken bij het redden van bedrijven die in zwaar weer zitten en heb ik in een toezichthoudende rol geopereerd als commissaris.

Waarom MC
Management Centrum bestaat uit ondernemende adviseurs die naast degelijke bedrijfseconomische kennis ook veel verstand hebben van de branches waarvoor ze werken. Dit levert meerwaarde op voor de klant. Het is plezierig werken zo. We vullen elkaar met de verschillende specialisaties op een prettige manier aan. Door de combinatie van specialismen, kunnen we de klant een totaaloplossing bieden. Daarbij zorgen we ervoor dat alle belangen goed behartigd worden.

Naast MC
Behalve adviseur voor MC, ben ik werkzaam als docent bij verschillende managementopleidingen. Ik doceer op de Hogeschool Utrecht en geef les voor de voor de branche van bouwmaterialenhandels.

Lijfspreuk
Je dromen verwezenlijken, dat doe je gewoon.

Na het werk
Ik hou van het buitenleven en van sporten. Als ik tijd heb ga ik graag zeilen, hardlopen, schaatsen of skiën. Daarnaast ben ik lid van een sloeproeiteam. Sloeproeien in de ‘nationale sport’ in mijn woonplaats Muiden.

Go To Top