Als je niet weet naar welke haven je wilt, is elke wind gunstig

Ger Zwartendijk

Wie is Ger Zwartendijk

De Koninklijke Militaire Academie vormde het startpunt van mijn carrière. Na de studie Mens en Organisatie, werd ik bevorderd tot tweede luitenant en bij het Korps Commandotroepen geplaatst. Zes jaar later werd de brug geslagen naar het bedrijfsleven op de Nyenrode Business Universiteit waar ik een studie Bedrijfskunde afrondde. Nu ben ik specialist in het doorlichten van bedrijven, strategisch adviseren en bedrijfseconomische onderzoek doen. Daarnaast ben ik vooral sparringpartner voor directies en richt ik me op het verbeteren van de bedrijfsvoering door van een meningendiscussie te komen tot een feitendiscussie.

Waarom MC
Management Centrum is voor mij een van de betere adviesbureaus voor het MKB. Door academische kennis, een praktische instelling en branchespecialisatie te combineren, onderscheidt MC zich van de rest. De onderlinge open sfeer en de ondernemerszin van onze adviseurs spreekt me zeer aan. Hierdoor houden we elkaar scherp en dat leidt tot betere dienstverlening aan de klant. Ik vind het plezierig om met diverse collega’s samen te werken.

Naast MC
Ik werk behalve bij MC ook aan de Nyenrode Business Universiteit voor de vakgroep Ondernemerschap. Sinds mei 2011 ben ik programmadirecteur van het deeltijdprogramma Bedrijfskunde.


Lijfspreuk
Als je niet weet naar welke haven je wilt, is elke wind gunstig


Na het werk
In mijn vrije tijd ben ik regelmatig buiten. Samen met Peter van Peer fiets ik op de ATB over de Veluwe. Soms ga ik naar Schotland om een aantal “Munro's“ te beklimmen.

Go To Top