Klant centraal, winst optimaal

Gerard Seesing

Wie is Gerard Seesing

Als adviseur van familiebedrijven in diverse sectoren van het MKB, waaronder fashionretail, automotive, metaal, transport en bloemenveredeling, ben ik betrokken bij de commerciële, organisatorische, strategische en financiële aspecten van de bedrijfsvoering. Na mijn doctoraalstudie Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit werkte ik vier jaar als bedrijfsadviseur bij het Centraal Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf (CIMK). In 1971 heb ik me als zelfstandig bedrijfsadviseur gevestigd, waarna in 1974 de oprichting van Management Centrum Nederland volgde.
Behalve als bedrijfsadviseur ben ik ook actief als ondernemer via deelnemingen en managementfuncties. De ervaringen van het ondernemerschap hebben mij als bedrijfsadviseur meer diepgang gegeven. Commissariaat- en bestuursfuncties vormen voor mij telkens weer een uitdaging. Als zodanig tracht ik mijn ervaring te delen met ondernemers. Daarnaast vind ik bemiddelen bij de aan- en verkoop van bedrijven steeds weer een interessant en creatief onderdeel van de adviespraktijk.

Waarom MC
De samenwerkingsformule spreekt me al jaren aan en nog steeds. Eigen ondernemerschap en tegelijkertijd een hechte samenwerking tussen gelijkgestemde collega’s opbouwen. Dat werkt.

Lijfspreuk
Klant centraal, winst optimaal

Na het werk
In mijn vrije tijd rijd ik graag auto, ga ik fietsen, wandelen of paarden mennen. Daarnaast hou ik van Frankrijk en doe ik aan spoormodelbouw

Go To Top