Controle is goed maar vertrouwen is beter

Peter van Peer

Wie is Peter van Peer

Ik ben een bedrijfseconoom met een voorliefde voor ondernemen. Sinds 1988 ben ik actief voor snelgroeiende organisaties en familieondernemingen. Ik treed op als commissaris, als adviseur of sparringpartner van directies. Mijn kennis en ervaring zet ik vooral in in de bouw- en installatiebranche. Businessplannen opstellen en beoordelen, ondernemingen waarderen, onderhandelen met financiers en de voortgang van bedrijven bewaken, dat zijn de activiteiten die ik meer dan twintig jaar met veel plezier doe. 


Waarom MC
Management Centrum bestaat uit ondernemende adviseurs die echt verstand hebben van de branches waarin ze werken. Ze houden van het ondernemerschap, voor zichzelf en voor hun klanten. We koppelen theorie aan praktijk. De samenwerking met collega’s leidt tot continue verbetering.

Lijfspreuk
Controle is goed maar vertrouwen is beter

Na het werk
Het leven is te kort om slechte wijn te drinken. Ik hou van culinair genieten in goed gezelschap. Met vrouw, kinderen, familie en vrienden: dat maakt van het leven een feest. Ik verwonder me graag over van alles en nog wat. Soms wil ook nog wel eens over de grotere en ongrijpbare zaken filosoferen. Of ik lees een boek, bekijk een arthouse film. De krant heb ik al dan al uit. Samen met Ger Zwartendijk fiets ik graag op de ATB over de Veluwe.

Go To Top