Er wordt de laatste jaren steeds minder gebouwd. Het nieuwbouwvolume loopt sterk terug. Ook op het gebied van onderhoud en renovatie slinkt de bouwsector. De markt voor de bouwtoelevering is sterk gekrompen. De bedrijven in deze branche moeten zich aanpassen aan deze nieuwe marktomstandigheden. Daardoor is het meer dan ooit van belang om als bedrijf onderscheidend te zijn in de markt. Potentiële klanten overtuig je niet zomaar. Het moet voor hen duidelijk zijn waarom uw bedrijf het beste past bij hun wensen.

De huidige trends op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing, maar ook de LEAN-concepten zijn aspecten waarop bedrijven zich kunnen onderscheiden. Daarnaast is ook kostenbesparing een facet dat de aandacht verdient.

De adviseurs van Management Centrum zijn thuis in de bouw en in bouwmaterialen en helpen en adviseren bouwmaterialenhandels bij het verbeteren van de bedrijfsvoering. We beantwoorden, samen met u vragen zoals: Waarin is mijn bedrijf sterk? Welke klanten moet ik bedienen? En hoe pas ik mijn organisatie daarop aan? Met het beantwoorden van die vragen legt u een sterker fundament onder uw bedrijf. Daar helpen wij u graag bij.

De werkzaamheden van Management Centrum in de bouwmaterialenbranche zijn gevarieerd en gaan altijd uit van het perspectief van de ondernemer.

Onze diensten en producten voor de installatiebranche


• strategisch advies
• bedrijfsdoorlichting
• logistiek advies
• commercieel advies
personeelsbeleid (HRM)
• aan- en verkoop

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten in de branche:

Ernest Boer

Ger Zwartendijk 

Go To Top