Al sinds de oprichting van Management Centrum in 1974 is de retailsector (non-food) een van onze kernbranches in advisering. We zijn onlosmakelijk verbonden met deze sector. De adviseurs van MC zijn thuis in de retail en zeer goed op de hoogte van de processen en trends in de branche. Ze onderscheiden zich door een onafhankelijke, praktische en pragmatische aanpak. Die aanpak is gericht op het creëren van optimale basisvoorwaarden voor succesvol ondernemerschap.

Een belangrijk aspect bij ons advies is dat er altijd een dialoog plaatsvindt tussen u en ons, klant en adviseur. We kiezen samen voor de beste oplossingen. Feitelijk is dat dus maatwerk. En dat pas goed bij de sector: retail is detail.

Onze adviseurs zijn zelf ook ondernemer. Dat komt de samenwerking ten goede. De adviseur (her)kent de noodzaak op dagelijks omzet te genereren net als u, de klant.

Onze diensten en producten voor de retailbranche

De werkzaamheden van Management Centrum in de Retailbranche zijn gevarieerd en gaan altijd uit van het perspectief van de ondernemer. Retailers kunnen bij MC terecht voor:


Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus. Dat is het devies.

Bent u toe aan een onafhankelijk klankbord bij het leiden van uw onderneming of zoekt u hands-on ondersteuning dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact (link naar contact) op. Wij komen graag langs voor een kennismaking met u en uw winkel(s).

Onze specialisten in de branche:

Marc Seesing 

Gerard Seesing 
Leo Starre

Go To Top