Als directeur heeft u misschien wel het gevoel er alleen voor te staan. Met uw medewerkers wilt u uw zorgen niet delen en uw partner begrijpt u misschien niet. Het gevaar bestaat dat u op den duur last krijgt van bedrijfsblindheid. Werkwijzen worden niet meer ter discussie gesteld en om problemen op te lossen heeft u een vaste, onveranderlijke set van maatregelen. Uw acties en gedragingen zijn dikwijls star en onbuigzaam en vormen soms de bron van bijvoorbeeld conflicten. Kortom: u bijt in uw eigen staart!

Het is tijd voor een sparringpartner met een open vizier. Door met professionele adviseurs te praten leert u op een andere manier te kijken naar uw bedrijfsvoering. Zo doet u inspiratie op om met nieuwe oplossingen te komen en daardoor uw winst te verhogen.

De adviseurs van MC treden regelmatig op als sparringpartner van de directeur. Dat doen we bijvoorbeeld door eenmaal per kwartaal een middag met u de lopende zaken door te nemen. Dat kan gaan over de koers van uw bedrijf, over problemen met uw personeel, over de keuze voor nieuwe markten, enzovoort. Zo komt, via de adviseur, de buitenwereld weer binnen.

Klik voor nadere informatie op onze brochure: Management Coaching 

Go To Top